Köksrenovering
VI HITTAR DEN BÄSTA LÖSNINGEN FÖR DIG
Badrumsrenovering
VI ANALYSERAR ERT BEHOV HELT KOSTNADSFRITT
Ombyggnad
DET ÄR EN VIKTIG INVESTERING I DIN FASTIGHET
RENOVERING
DET GAMLA SLITNA HUSET KAN BLI SOM NYTT IGEN
Våra Tjänster
VISST FINNS DET EN SPECIELL CHARM MED GAMLA LÄGENHETER OCH EN VACKER PARKETT?
Previous
Next

HÖG KVALITET

SNABBT ARBETE

NÖJDKUNDGARANTI

01

RENOVERING AV

Våta rum - Tvättstugor

behöver du renovera av våta rum, tvättstugor eller badrummet? vi på Breitbygg har gedigen kunskap i allt som har att göra med badrumsrenoveringar i och omkring stockholm.

du kan tryggt luta dig tillbaka och lita på att vi utför din badrumsrenovering på bästa och säkraste sätt till högsta kvalitet för att det även ska hålla för framtiden. våra hantverkare är alla specialister på våtrum och har jobbat länge med badrumsrenoveringar.

Kontakta oss idag så hjälper vi dig att renovera ditt badrum!

02

Ditt drömkök inget är omöjligt för oss

Köksrenovering

Den enda begränsningen är din fantasi. Vi bygger alla sorters kök i Storstockholm, från de i dag vanligaste i Skandinavisk stil, ljusa och fräscha med enkla former till de mer extrema som inspirerats av de senaste modetrenderna med avancerade ljussättningar och tekniska lösningar. Och allt däremellan förstås. Vi vill att du ska få ett kök som just du trivs i, där du vill laga mat, bjuda in vänner och bara trivas. Ett kök ska vara både praktiskt och snyggt. Hos oss får du självklart både ock!

03

RENOVERING AV

Villor & Lght

Vi sätter kvalité och service i högsätet och vårt dagliga mål är att förtjäna vårt namn.
Vi kan också erbjuda helhetslösningar såväl som mindre, specifika bygg-entreprenader. Vare sig du ska utföra en renovering, tillbyggnad eller något annat inom bygg, är vi säkra på att vi kan hjälpa dig. 

 

02

EN VIKTIG INVESTERING I DIN FASTIGHET

Ombyggnad - Tillbyggnad

Vi utför alla typer av ombyggnationer. Vi bygger inte enbart utförandeentreprenader utan är även delaktig och skapar den ombyggnation våra kunder önskar. Vid våra entreprenader är det normala att våra kunder förespråkar att vi samordnar hela entreprenader ur kvalitet- och arbetsmiljösynpunkt. Vi samarbetar med en rad duktiga underentreprenörer i genomförandet av våra ombyggnadsprojekt. 

VI ANALYSERAR ERT BEHOV HELT KOSTNADSFRITT

Tillbyggnader behöver bygglov. Undantagna är de så kallade friggebodarna och kompletteringsåtgärder utanför planlagt område.

När en byggnad byggs till eller ändras på annat sätt skall tillgänglighetskraven uppfyllas och ej försämras när det gäller den tillbyggda delen eller ändringen.

Friggebodsreglerna

Behövs lov eller anmälan?

Galleri

Vad sager

Våra kunder